Over ons

Ons melkveebedrijf is gevestigd in Eemdijk, een klein plaatsje in de provincie Utrecht. Wij hebben ongeveer 180 melkkoeien en 80 stuks jongvee. Voor de hobby hebben wij een paard genaamd Jentle, een pony genaamd Maximus en schapen. Voor de gezelligheid hebben we een hond genaamd Pasja en 5 katten, Aartje, Flugel, Lizzy, Suus en Lola. 


Mijn naam is Annelies Schaap, ik ben 48 jaar oud, getrouwd met Lourens-Jan en trotse moeder van vier dochters. Mijn oudste dochter Lianne, is op 1 april 2016 gestart met  KnuffelKoe enzo. Doordat we geliefde knuffelkoeien hebben, krijgen wij met regelmaat bezoekers op ons bedrijf. Doordat wij ons knuffelaanbod wilde vergroten, heb ik in 2019 twee alpaca's gekocht waar mee gewandeld kan worden. Inmiddels is de club een beetje groter geworden en hebben wij momenteel 17 alpaca's en een wandelend schaap. Ik zit samen met mijn man, mijn dochter en schoonzoon in de Maatschap van ons melkveebedrijf. Naast het werk op de boerderij werk ik ook nog 20 uur buiten de deur en ben ik juridisch medewerker bij een gemeente. Het werk bij de gemeente voer ik ook met plezier en enthousiasme uit. 

 

Koe knuffelen is iets wat ik zelf altijd al gedaan heb en in 2016 dacht ik: "Waarom laat ik niet meer mensen deze bijzondere ervaring meemaken?" 

 

Het organiseren en regelen van alles wat er bij KnuffelKoe enzo komt kijken doe ik niet alleen. Mijn man, ouders, zusjes en zelfs mijn opa en oma helpen me zoveel als ze kunnen. Tijdens een bezoek op ons bedrijf zult u hen ook met enige regelmaat tegenkomen. Wij zijn een echt familiebedrijf met veel liefde voor elkaar en onze dieren.